Ontslagspecialist, voor al uw arbeidkwesties!

Iedereen werkt, en iedereen loopt wel eens in zijn leven tegen de rechten en plichten aan de zicharbeidsovereenkomst vormen bij arbeid. Kom je er zelf niet meer uit of denk je dat je niet meer te redden bent? Kom nog even langs Ontslagspecialist, want wij weten zeker nog wel raad met jouw kwestie.

Arbeidsrecht advocaat inhuren

Een arbeidsrecht advocaat is een advocaat die alles weet over het arbeidsrecht. Een groot deel van het arbeidsrecht wordt gevormd door het ontslagrecht. Het verschil tussen een arbeidsrechtadvocaat en een gewone advocaat is dat een arbeidsrechtadvocaat gespecialiseerd is in arbeidsrecht. Deze advocaat houdt alle nieuwe ontdekkingen en regels bij over arbeidsrecht, en is dus op de hoogte van alles. Hij kan u zeker helpen wanneer u met een kwestie zit.

Wanneer schakel ik een advocaat in?

Een arbeidsrechtadvocaat kan u bij veel meer dingen helpen als u denkt. U kunt ook naar een arbeidsrechtadvocaat gaan voor advies over een bepaalde juridische kwestie. Hieronder een aantal situaties wanneer u een arbeidsrechtadvocaat zou kunnen inschakelen:

  • U bent ontslagen op staande voet, zomaar, ineens. Een arbeidsrechtadvocaat kan uitzoeken of dit wel zomaar mocht en met uw werkgever over uw ontslag in gesprek gaan.
  • Procedures bij het UWV
  • Hulp bij problemen tussen werkgever en werknemer, dit is heel breed maar kan bijvoorbeeld inhouden dat een werkgever zich niet aan de arbeidsovereenkomst houdt.
  • Niet alleen bij geschillen kunnen wij helpen, maar ook bijvoorbeeld bij het opstellen van arbeidscontract kunnen wij helpen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat u bijvoorbeeld niet teveel rechten geeft aan uw werknemer, en een strak contract maakt.

Waarom kiezen voor Ontslagspecialist?

Bij Ontslagspecialist werken advocaten en juristen die soms al decennia lang zich verdiepen in het arbeidsrecht. Onze advocaten en juristen hebben al enorm veel kwesties langs zien komen, dus zijn zeker voorbereid op die van u. Wij zijn op de hoogte van alle nieuwe veranderingen rondom het arbeidsrecht, zoals de nieuwe Wet Werk en Zekerheid die kortgeleden in is gegaan. Onze ervaring met nieuwe kennis gecombineerd maakt ons de perfecte keuze voor al uw arbeidskwesties.

Kom onze expertise zelf ondervinden en neem contact met ons op. Onze advocaten en juristen kunnen snel inschatten of u in uw recht staat.