Neem een stilteretraite om te onthaasten

Je voelt je op dit moment niet meer thuis in onze gehaaste maatschappij. Je kunt je moeilijk concentreren, slaapt slecht en hebt depressieve

Micuento  reizen

gevoelens. Een burn-out ligt op de loer. Het is tijd om te onthaasten. Hoe kun je onthaasten in onze gehaaste maatschappij die in een steeds hogere versnelling lijkt te draaien? Een ingewikkelde behandeling is gelukkig niet nodig. Het is wel noodzakelijk om te onthaasten. Dat kun je doen door een stilteretraite te nemen.

Eindelijk stilte

In het dagelijks leven is te weinig stilte. We praten en handelen voortdurend. In een stilte retraite wordt de stilte opgezocht. Tijdens een stilteretraite valt alles stil. We kunnen eindelijk de leegte betreden. De stilte geeft ons de mogelijkheid om goed in contact te komen met onszelf. Er ontstaat een nieuw perspectief. We voelen ons niet meer opgejaagd en zien dingen op een andere manier. Deelnemers aan een stilteretraite krijgen weer nieuw elan. Ze hebben tijdens de stilteretraite nieuwe energie opgedaan. De opgedane ervaring maakt dat ze zich weer thuis voelen in de maatschappij.

Met afstand naar het leven kijken

Weet je wat er gebeurt met je gedachten als je stil bent? Je kunt ze extra scherp waarnemen. Je gedachten zijn nog volop aanwezig. Je kunt ze tijdens de stilte niet uiten. Er is geen afleiding meer. Je kunt niet, zoals in het dagelijks leven, je gedachten uiten door met iemand te kletsen. Door het ontbreken van afleiding kijk je van afstand naar je leven. Dat kan een confronterende ervaring zijn. Wellicht kom je erachter dat je leven op dit, oment niet voldoet. Dat het tijd is voor verandering.

Neem een stilteretraite bij Micuento reizen

Wil je even ver weg van onze gehaaste maatschappij? Je kunt naar een prachtige plek gaan midden in de natuur. Het is de ideale plek om te onthaasten. Op die plek, waar je geen dagelijkse beslommeringen meer hebt, brengt de stilte je weer in contact met jezelf. Een stiltereis lijkt wellicht saai. Wij zijn ervan overtuigd dat je het tegendeel zult ervaren. Een stilteretraite is heel inspirerend en boeiend.

Heb je het gevoel dat je vastloop in je leven en wil je daarom graag afstand nemen? Overweeg dan om een stilteretraite te nemen op een prachtige plaats in het Spaanse Andalusië. Neem vandaag nog contact op met Micuento Reizen. Je kunt ons vinden op www.micuento-reizen.nl. Wij kunnen garanderen dat je een stilteretraite kunt beleven op een van de mooiste plekken in Europa. Veel enthousiaste deelnemers gingen je al voor. Na een stilteretraite stapten ze met nieuwe inspiratie bewust het dagelijkse leven weer in.