De beste trucks en vrachtwagens vind je bij Truck1.nl

Als je op zoek bent naar een tweedehands vrachtwagen dan ben je aan het juiste adres bij Truck1.nl. Hettweedehands vrachtwagen kan soms lastig zijn om een gebruikte vrachtwagen te vinden die aan je voorwaarden voldoet. En een eindeloze zoektocht langs diverse bedrijven die tweedehands vrachtwagens te koop aanbieden kost nog veel meer t tijd. Dit is nu gelukkig niet meer nodig. Je kunt op de website van deze aanbieder van gebruikte vrachtwagens meteen doorklikken naar een overzicht met vrachtwagens van het type waar je naar op zoek bent. Ook zie je meteen hoeveel aanbod er in een bepaalde categorie is.

Favorieten selecteren

Je kunt bij het zoeken naar jouw ideale vrachtwagen direct een aantal favorieten selecteren. Dit maakt het later een stuk gemakkelijker om ze terug te vinden. Heb je een aantal vrachtwagens op je favorietenlijstje geplaatst dan is het heel gemakkelijk om de specificaties en de prijzen met elkaar te vergelijken. Dit maakt het een stuk gemakkelijker om je keuze te maken. Zo kun je snel beslissen welke vrachtwagen het beste voldoet aan jouw verwachtingen.

Contact met de verkoper opnemen

Het is heel gemakkelijk om contact op te nemen met de verkoper van een vrachtwagen. Hiervoor staat op de website een formulier bij iedere aangeboden vrachtwagen. Houd er rekening mee dat een groot deel van de aangeboden gebruikte vrachtwagens door buitenlandse verkopers worden geplaatst. Het is dan handig om een reactie in het Engels of in het Duits te sturen, dit vergemakkelijkt de communicatie met de verkopende partij. Je kunt vragen stellen over de staat van de vrachtwagen of een keurrapport opvragen. Ook onderhandelen over de prijs is uiteraard mogelijk, al staat het de verkoper vrij om de vraagprijs te handhaven.

Een gebruikte vrachtwagen online kopen

Je kunt de aankoop van een gebruikte vrachtwagen direct online regelen. Als jij en de verkopende partij het met elkaar eens zijn over de vraagprijs dan kan de deal direct worden gesloten. Vervolgens kun je met de verkoper afspraken maken over de overdracht. In Nederland is dit iets minder omslachtig dan wanneer de door jou gekochte vrachtwagen uit het buitenland moet komen. Hiervoor gelden speciale regels voor de import, meer informatie hierover kun je lezen op de website van de Rijksdienst voor het Wegverkeer (RDW). Zij geven uitgebreide informatie over de eisen waaraan je moet voldoen voor het in Nederland invoeren van een vrachtwagen. Als je als verkopende partij aan het buitenland verkoopt gelden er uiteraard ook regels waaraan je moet voldoen.